O Caffitaly

Posebna struktura sistema kapsul Caffitaly omogoča embalažo katere koli vrste kave: od odličnega italijanskega espressa do dolge kave (lungo) in caffe kremo, ter tako izpolnjuje okuse tudi najbolj zahtevnih ljubiteljev kave. Paleta proizvodov vključuje tudi številne druge okusne pijače, kot so čaji, mlečni napitki in kakav.

Caffitaly je sistem in proces, ki zahteva točnost in popoln nadzor nad celotnim postopkom, obsega torej celoten postopek praženja in mletja kave, kot tudi mešanje različnih vrst kave med seboj. Sama kapsula je sistem – dvojne filtracije kave ter sistem doziranja vode, ki prihaja skozi šobe kapsule neposredno iz avtomata pod pritiskom 15 barov. Sama kapsula je narejena večplastno, patentna izvedba kapsule od same izvedbe do zasnove. Sami materiali kapsule so zdravstveno neoporečni in omogočajo dolg življenjski cikel shranjevanja kapsule, ne da bi bila okus ali aroma slabše kvalitete.

Vsakokratna kontrola se dnevno izvaja v laboratoriju v samem podjetju neposredno, tako na vsebino, kot na embalažo kapsule. Poleg notranje kontrole se mesečno izvaja kontrola državne institucije za oporečnost.

Mednarodna organizacija ISO (International Standardisation Organization) je podjetju Caffitaly System izdala certifikate ISO 9001-Quality Management System, ISO 14001-Environmental Management System, kar pomeni, da podjetje Caffitaly izpolnjuje vse zahteve učinkovitega sistema vodenja kakovosti, ki so konstantno pod nadzorom podjetja in mednarodne organizacije, v želji po ohranitvi statusa kakovosti, zaradi katerih lahko svojim strankam zagotavljajo le najboljše.  

Mednarodna organizacija IFS (International Featured Standards) je podjetju Caffitaly System izdala certifikat IFS Food Issue 6, kar pomeni, da ne vključuje samo zahteve kakovosti ter varnosti hrane, temveč zahteva, da je celoten proces - torej vse od prehranske analize do kvalitete/količine informacij na embalažah, narejen v skladu s predpisi in določili omenjenega certifikata. 

Omenjeni certifikati dokazujejo, da podjetje zagotavlja resnično kakovost celotne proizvodnje na najvišjem možnem nivoju ter izpolnjuje vse zahteve mednarodnih organizacij.