O Caffitaly

Caffita system S.p.A. je bilo ustanovljeno z namenom ponudbe najboljših kavnih in ostalih toplih napitkov. Podjetje je bilo že od začetka uspešno na področju proizvodnje in prodaje kavnih kapsul, s čimer so ustvarili novo tržno nišo na področju trga kave in ostalih toplih napitkov.

Raziskovalna in razvojna faza je privedla do oblikovanja delno odprtega, kombiniranega sistema za espresso kave, kapsula sistem Caffitaly, ki vključuje aparate in kapsule, ki so mednarodno patentirani.

Podjetje Caffita system S.p.A. ima sedež poslovanja v pokrajni Toskana, in sicer v mestu Gaggio Montano pri Bologni, ki slovi kot svetovna destinacija pražarn kavnih mešanic ter proizvodnje kavnih aparatov kot so Gaggio, Saeco... za pripravo najzahtevnejših kav na svetovnih tržiščih.

Podjetje Caffitaly zaradi izrednega porasta naročil v proizvodnji, ki dela 6 dni na teden, 24 ur na dan in je zaradi svojega obsega, sedaj korporativnega upravljanja proizvodnje logistični sedež vodenja in upravljanja na svetovnih trgih. 

Caffitaly sistem je pražarna kave in polnilnica lastnih kavnih kapsul, čajev ter ostalih toplih napitkov, kot so ječmenova kava, kakav, mleko in napitki Ricola. Prednost aparata je, da lahko vsakemu gostu ponudite njegov najljubši napitek – kavo, čaj, kakav, mleko ...

Mednarodna organizacija ISO (International Standardisation Organization) je podjetju Caffitaly System izdala certifikate ISO 9001-Quality Management System, ISO 14001-Environmental Management System, kar pomeni, da podjetje Caffitaly izpolnjuje vse zahteve učinkovitega sistema vodenja kakovosti, ki so konstantno pod nadzorom podjetja in mednarodne organizacije, v želji po ohranitvi statusa kakovosti, zaradi katerih lahko svojim strankam zagotavljajo le najboljše.  

 

Mednarodna organizacija IFS (International Featured Standards) je podjetju Caffitaly System izdala certifikat IFS Food Issue 6, kar pomeni, da ne vključuje samo zahteve kakovosti ter varnosti hrane, temveč zahteva, da je celoten proces - torej vse od prehranske analize do kvalitete/količine informacij na embalažah, narejen v skladu s predpisi in določili omenjenega certifikata. 

Omenjeni certifikati dokazujejo, da podjetje zagotavlja resnično kakovost celotne proizvodnje na najvišjem možnem nivoju ter izpolnjuje vse zahteve mednarodnih organizacij.