O Caffitaly

Vsi aparati Caffitaly system so narejeni iz kvalitetnih in obstojnih materialov, ki združujejo japonsko tehnologijo in zahteve pražarne in polnilnice kapsul podjetja Caffitaly system. Kombinacija napredne tehnologije in elegantne oblike. Kavni aparati vam bodo pripravili izjemno okusno kavo, kot tudi mnoge druge tople napitke kadar želite in to le s pritiskom na gumb. Izbirate lahko med tremi prednastavljenimi količinami ali pa si svojo količino nastavite sami.

Vse kavne aparate Caffitaly system združujejo prednosti pred ostalimi ponudniki na tržišču, katere je dobro vedeti:

  • Aparat postreže resnično vroč napitek, izredno visoka temperatura kave in ostalih napitkov je nujnost in obveza pri serviranju napitka - ta merila omenjeni aparati Caffitaly v celoti izpolnjujejo.

  • V primeru, da mora željeni vroči napitek še nekoliko počakati na prisotnost osebe, ki ji je napitek namenjen (torej, če gre za daljše čakanje prisotnih v družbi), se lahko s funkcijo pare dodatno - predhodno ogreje skodelica, nato pa se pripravi izbran vroč napitek. S tem so izpolnjeni pogoji za daljše čakanje osebe, ki jo želite postreči s toplim napitkom (zaradi visokih temperatur poskrbite za serviranje v skodelicah z večjim ročajem ali uporabljajte gospodinjsko rokovico iz tekstila).

  • Model aparata Nautilus S06HS, s svojim parnim nastavkom ponuja tudi opcijo izdelave kapučina. Z opcijo vroča voda pa preprosto pripravite vaše izbrane čaje ali druge napitke na osnovi vroče vode.

  • Model aparata S05 ima večji rezervar z vodo in večji zalogovnik za izpraznjene kapsule in je tako najprimernejši aparat za večje število oseb (pisarne, saloni, prireditveni prostori, itd..).

  • Opcija priprave treh različnih količin napitka: mala, srednja ali velika kava ali ostali napitki, ki so količinsko različni, odvisno od želje in vrste napitka. Lahko pa si sprogramirate tudi svojo količino napitka.

  • Aparati so opremljeni z napredno elektroniko, kjer: aparat samodejno preklopi v stanje pripravljenosti, ko ga dlje časa ne uporabljate in tako varčuje z energijo - varčna opcija, opozori z indikatorji v treh barvah kateri označujejo stanje vode v zalogovniku, čistočo šobe ter nepravilnosti pri manipuliranju, avtomatsko samočistilna funkcija očisti šobe, rezervar, dozirnik in notranjo inštalacijo.

  • Italijanski proizvajalec kapsul in pražarna Caffitaly zahteva izključno uporabo najkvalitetnejših aparatov za pripravo kave. Omenjeni aparati so testirani in potrjeni s strani omenjenega podjetja in so zato dobavljivi preko njihove mreže in predstavništev Caffitaly systema.

  • Mednarodne organizacije: ISO (International Standardisation Organization), IFS (International Featured Standards), EMAS, FAIRTRADE in druge, so podjetju Caffitaly System izdale certifikate: ISO 9001-Quality Management System, ISO 14001-Environmental Management System, IFS Food Issue 6 ... kar pomeni, da podjetje Caffitaly izpolnjuje vse zahteve učinkovitega sistema vodenja kakovosti, ki so konstantno pod nadzorom podjetja in mednarodnih organizacij, v želji po ohranitvi statusa kakovosti, zaradi katerih lahko svojim strankam zagotavljajo le najboljše. Celoten proces - torej vse od prehranske analize do kvalitete/količine informacij na embalažah, je narejen v skladu s predpisi in določili omenjeni certifiktov. Omenjeni certifikati dokazujejo, da podjetje zagotavlja resnično kakovost celotne proizvodnje na najvišjem možnem nivoju ter izpolnjuje vse zahteve mednarodnih organizacij.